Fo Toz Krem Patiseri Lokma, Profiterol, Ekler, Pasta, Turta, Tart, Kuruvasan gibi pastacılık ürünlerinde ve arzu edilen her yerde dolgu olarak kullanılır.
Fo Toz Krem Patiseri lokma üretiminde çokca kullanılmaktadır.
Kullanım Şekli : 1 kg. Fo Toz Krem Patiseri 2,5-3 lt. soğuk (4-6 C) su veya süt ile mikser yardımıyla 3-5 dk çırpılarak krema elde edilir. İstenildiğinde Toz Krem Şanti ile karıştırılarak da kullanılabilir.
Fo Toz Krem Patiseri kolayca hazırlanır, fırın sıcaklığına dayanıklıdır, dondurulabilir, sulanma yapmaz. Bitkisel yağ içerikli olup hayvansal katkı içermez. Kristal şeker içermekte olup yapay tatlandıcı içermez. Buzdolabından çıktıktan sonra çırpılıp yeniden kullanılabilir.